Qui som,

Som de Tradició Familiar

Des de finals del segle XIX, la família Cuscó i Esteve practica la viticultura de forma artesanal elaborant els seus propis vins i caves.

Va ser l’any 1985 en que Josep Cuscó Berga i els seus fills van aconseguir, amb molta dedicació i esperit de superació, edificar el celler actual.

Celler de concepció moderna, amb unes condicions excepcionals per a l’obtenció de grans vins i ampliat recentment.

brut nature reserva eco-gg

Està ubicat en el petit poble de les Gunyoles d’Avinyonet, situat a la part oriental del Penedès. Aquest bell lloc ofereix al visitant una bonica excursió pel casc antic del poble, on destaca la Torre Romana del segle II, que originàriament era un monument funerari romà i que a l’edat mitjana servia de lloc de vigilància i defensa degut a la seva ubicació, així com l’església parroquial de Sant Salvador de les Gunyoles, esmentada ja des del segle X i que anys després va passar a poder dels Templers, que hi van viure i van construir una fortificació en l’any 1160.

També pot delectar-se d’un dels paisatges més encantadors de la comarca del Penedès. Sorprèn al visitant l’espectacular vista del parc natural del massís del Garraf que es pot apreciar des de la part més nova del celler.
És en aquest paratge on es produeixen i comercialitzen els vins i caves de la marca “Cuscó Berga”. Productes on el temps i la dedicació no són mai escatimats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s